Ουρολόγος - Ανδρολόγος Γιαννίτσας Κωνσταντίνος

 
Τηλέφωνο 2610620013
 
Κιν. 6970914863
 
 
 
 

Υπηρεσίες

 
Πέραν των περιστατικών που αφορούν στη Γενική Ουρολογία ειδικά αντικείμενα ενδιαφέροντος αποτελούν:

  1. H διάγνωση και θεραπεία, φαρμακευτική ή χειρουργική ανάλογα με την ένδειξη, των λειτουργικών διαταραχών του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος με κυριότερη την ακράτεια ούρων. Στις λειτουργικέςδιαταραχές του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος ανήκουν και τα συμπτώματα ούρησης που σχετίζονται με την Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη (ΚΥΠ) π.χ. ελάττωση της ακτίνας ούρησης, συχνουρία, νυκτουρία κ.λπ.
  2. Η αξιολόγηση παθήσεων προστάτη και η διαγνωστική προσέγγιση του καρκίνου του προστάτη με υπερηχοτομογραφικά καθοδηγούμενη διορθική βιοψία προστάτη.
  3. Η αξιολόγηση και αντιμετώπιση των στενωμάτων της ανδρικής ουρήθρας με τη χειρουργική τεχνική της αυξητικής ουρηθροπλαστικής με χρήση μοσχεύματος στοματικού βλεννογόνου. Η τεχνική αυτή προσφέρει υψηλά ποσοστά αποκατάστασης της βατότητας της ουρήθρας, όταν άλλες λιγότερο επεμβατικές τεχνικές αποτυγχάνουν.
  4. Στυτική δυσλειτουργία. Υπάρχουν πλέον πολλές εναλλακτικές θεραπείας για να βοηθήσουν άνδρες με μη ικανοποιητική στύση. Ό έλεγχος με έγχρωμο triplex των αγγείων του πέους μπορεί να συμβάλει, επί ενδείξεων, στον καθορισμό του θεραπευτικού πλάνου και στην αξιολόγηση του αποτελέσματος.